Lunch

Dagelijks 12.00 – 15.00 uur

Salade Markies – 16
ananas, kipfilet, gambas

Salade Fit – 15
verse groente, noten, tofu, zoetzuur

Kroketten – 7,50
brood, mosterd, boter

Croque Monsieur – 7
ham, kaas, ketchup

Croque Madame – 8
ham, kaas, ketchup, spiegelei

Uitsmijter Teerkamer – 7,5
ham, kaas, ui, tomaat, kruiden

Omelet – 7,5
ham, kaas, ui, tomaat, kruiden

Clubsandwich – 12,50
ei, spek, kip, kaas, ham

Eisalade – 7,5
spek, sla, augurk, ui

Ongezond – 7
spek, gekookt ei, mayonaise

Gezond – 8,5
Kaas van de Zuidgeest, ham, tomaat, zoetzuur, ei, augurk

Tonijnsalade – 8
ui, sla, zoetzuur, tomaat

Gerookte zalm – 12,50
dille-mayodressing, zoetzuur, kappertjes

Carpaccio – 12,50
kappertjes, pijnboompitten, rucola, saffraan, kaas, pestodressing

Scampi’s van de Chef – 13,50 (warm)
knoflook, kruiden, tomaat, knoflookbrood

Proeverijtje Teerkamer – 14,50 p.p.
carpaccio, gerookte zalm, eisalade, tonijnsalade

Diner

Dagelijks 17.00 – 22.00 uur

2 gemarineerde gamba’s (8/12) – 8,75
wakemee, citroengras, parels van soja
Wijntip: AIX Rosé

Rolletje van Carpaccio – 6,50
gevuld met pecorino, rucola, saffraanmayonaise, pijnboompitten
Wijntip: Arte de Argento, Malbec

Caprese – 7
tomaat, mozzarella, basilicum
Wijntip: AIX Rosé

Gerookte Ribeye – 8 (Koud gerecht)
frisse salade, gegrilde groene asperge, pittige aardbeiendressing
Wijntip: Santa Digna, Carmènere

Zalm zoetzuur – 7,50
gerookte zalm zoet-zure groenten, mierikswortel mayonaise
Wijntip: Gran Viña Sol, Chardonnay

Broodplankje – 4,75
met kruidenboter uit de oven

Broodplankje “Old School” – 4,75
roomboter, olijfolie, zeezout

Kabeljauw – 8
tomatensalsa, kaas, 2 bereidingen van knolselderij
Wijntip: Santa Digna, Sauvignon Blanc

3 heerlijke ribs – 8,5
koolsalade, maïs
Biertip: Bellevue Kriek, Liefmans Fruitesse

Zeebaars – 9
radijs, biet, kruidendressing
Wijntip: Luisa, Pinot Grigio

Lamsrack – 8,75
sous vide gegaard, groene asperge, jus
Wijntip: Santa Digna, Carmènere
Biertip: Tripel Karmeliet

Kibbeling – 7
kabeljauw, zoete aardappel, ravigotte
Wijntip: Verdeo

Bloemkool – 7
gefrituurde bloemkool, zoete aardappel, sojadressing
Wijntip: Verdeo

Snicker – 4,5
roomijs, caramel, pinda, chocola
Tip: Nespresso koffie

Fruit en chocolade – 4,5
fruitsoepje, mousse, chocolade
Tip: Rode port

Muffin – 5
aardbeiencoulis, chocolade, crumble
Wijntip: Floralis Moscatel Oro

Portie’s

Verse friet met huisgemaakte mayonaise – 3

Roseval aardappel – 3
met olie, rozemarijn, zeezout met mayonaise

Honingmaïs – 2,5

Huisgemaakte frisse koolsalade – 2,5

Snacks

Dagelijks 12.00 – 24.00 uur

Bitterballen – 2,75
4 stuks, mosterdmayonaise

Mini frikandellen – 2,75
4 stuks, mayonaise

Calamaris – 2,75
4 stuks, chilisaus

Loempia’s – 3
4 stuks, zoetzure saus

Kaas van de boerderij – 4
4 stuks, jong belegen, augurk, zoetzuur
Onze kaas komt van kaasboerderij de Zuidgeest

Broodplankje – 4,75
met kruidenboter uit de oven

Broodplankje “Old School” – 4,75
roomboter, olijfolie, zeezout

De bekende Nacho’s – 5
Kaassaus, jalapenos, chilisaus

Gebak

De gehele dag te bestellen

Chocoladetaart – 3.50
3 Lagen chocolade biscuit en mousse van donkere chocolade

Citroentaart – 3.25
Crostata al Limone is gemaakt met een taartbodem van brokkeldeeg en gevuld met citroencrème

Appeltaart – 2.75
Rijkelijk gevuld met frisse appels, rozijnen en een vleugje kaneel

Billionaire Cheesecake – 3.75
Deze caramel cheesecake heeft een toplaag van chocoladeganache en honing
Glutenvrij!

Aardbei en Witte Chocolade Cheesecake – 3.75
Cheesecake met witte chocolade crème, vanillecake en aardbeien compote, gedecoreerd met witte chocolade-schaafsel