In onze menukaart bieden wij u naast de traditionele lunch- en dinerkaart
ook onze nieuwste concepten aan: onze Poke Bowl en Small & Shared Dining.
Voor de voor- en nagerechten van het traditionele Big Dining, kunt u terecht bij onze Small Dining kaart en After dinner kaart.
Voor zowel lunch als diner kunt u ook kiezen uit onze salades en soepen.
Lunch
Onze lunchgerechten worden geserveerd op snedes wit en bruin boerenbrood, dat dagelijks vers
afgebakken wordt, tenzij anders wordt aangegeven. Te bestellen tussen 12:00 en 15:00 uur.
Club Sandwich – 12,5
Ei – spek – ham – kaas – kip – komkommer – tomaat
Ongezond – 7
Ei – spek – mayonaise
Gezond – 8
Kaas van de Zuidgeest boerderij – ham – ei – zoet/zuur
Tonijnsalade – 8
Augurk – ui
Gerookte Zalm – 12,5
Dille dressing – zoet/zuur – kappertjes
Carpaccio – 12,5
Kappertjes – pestodressing – pijnboompitten – rucola – Parmezaanse kaas
Proeverijtje – 14,5
Carpaccio – gerookte zalm – pompoensoep van de chef – tonijnsalade
Kroketten – 7,5
brood of frites – mosterd – salade
Croque Monsieur – 7
Ham – kaas – ketchup
Croque Madame – 8
Ham – kaas – ketchup – spiegelei
Uitsmijter Teerkamer – 7,5
Ham – kaas – ui – tomaat – kruiden
Scampies van de Chef – 14,5
Knofl ook – kruiden – tomaat – baguette
Kip saté – 15
Koude salade – kroepoek – satésaus – frites of brood
*****
Ossenhaas van de grill – 27
250 gram – salade – kruidenboter – frites of brood
Ladysize Ossenhaas van de Grill – 17
125 gram – salade – kruidenboter – frites of brood
Poke Bowls
Te bestellen tussen 12:00 en 15:00 en 17:00 en 21:00 uur.
Rijst – edamame bonen – komkommer – wortel – rode kool – avocado – vinaigrette
met supplement:
Tonijn – 16,5
Ossenhaas – 16,5
Tofu – 12,5
Small Diner
Kijk onderaan deze pagina voor 3, 4 & 5 gangen Menu’s
Te bestellen tussen 17:00 en 21:00 uur.
Caprese – 6,5
Tomaat – mozzarella – basilicum – olijfolie
Caprese De Teerkamer – 9
Pata Negra – tomaat – mozzarella – basilicum – olijfolie
Gerookte Ribeye – 8 (Koud gerecht)
Salade – groene asperge – aardbeien-peper dressing
Gerookte Zalm – 8
Ei – wasabi mayonaise – zoet/zuur
Rolletje van Carpaccio – 6,5
Pijnboompitten – rucola – pestodressing – Parmezaanse kaas – kappertjes
Tonijn Sashimi – 8,5
Zoet/zuur – rijst – wakame
Broodplankje – 4,75
met kruidenboter uit de oven
Broodplankje “Old School” – 4,75
Roomboter – olijfolie – zeezout
Lamsrack – 9
Groene asperge – jus
Biefstuk Italiano – 8,5
Parmezaanse kaas – cherrytomaat – pijnboompitten – rucola – pestodressing
Kabeljauw – 8
Tomatensalsa – kaas – 2 bereidingen van knolselderij
3 heerlijke ribs – 8
Salade – maïs
Langoustines – 8
Avocado crème – kruiden
Extra te bestellen:
Verse friet met huisgemaakte mayonaise – 3
Salade – 3
Small & Shared dining
Ontdek ons unieke concept, bestaande uit verschillende kleine gerechtjes. Een concept geïnspireerd door gezelligheid, bedoeld voor een heerlijke avond weg.
Een concept waarmee de grote én de kleine eter niet meer gebonden zijn aan het kiezen van één hoofdgerecht. Geniet ongedwongen van zoveel gangen als u wilt.
Te bestellen in rondes om zo heel de avond te tafelen, of bestel meerdere gerechtjes om te delen met uw gezelschap. Laat ons u meenemen op een culinaire wandeling door de menukaart van hét trefpunt voor jong en oud, in hartje Bergen op Zoom.
Proef, beleef en geniet!
Small dining & Shared dining menu’s
3 gangen* (incl. frites) – 19,5 p.p.
4 gangen* (incl. frites) – 27,5 p.p.
5 gangen* (incl. frites) – 35,5 p.p.
Snacks
Dagelijks 12.00 – 24.00 uur.
Bitterballen – 2,75
4 stuks, mosterdmayonaise
Mini frikandellen – 2,75
4 stuks, mayonaise
Calamaris – 2,75
4 stuks, chilisaus
Loempia’s – 3
4 stuks, zoetzure saus
Kaas van de boerderij – 4
4 stuks, jong belegen, augurk, zoetzuur
Onze kaas komt van kaasboerderij de Zuidgeest
Broodplankje – 4,75
met kruidenboter uit de oven
Broodplankje “Old School” – 4,75
roomboter, olijfolie, zeezout
De bekende Nacho’s – 5
Kaassaus, jalapenos, chilisaus
Big Dining – Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente en verse frites, tenzij anders staat aangeven.
Te bestellen tussen 17:00 en 21:00 uur.
Ossenhaas van de Grill – 27
250 gr. – jus van rozemarijn – diverse groentes
Ladysize Ossenhaas van de Grill – 17
125 gr, – jus van rozemarijn – diverse groentes
Huisgemarineerde Spare Ribs – 22,5
Zoet of Spicey – knoflooksaus – tacosaus – salade
Kip saté – 15
Koude salade – kroepoek – satésaus
Zeebaars – 22
Citroen – olijfolie – zeezout
Gamba’s van de Chef – Specialiteit – 21
Knoflook – kruiden – tomaat
After Dinner
Te bestellen tussen 17:00 en 21:00 uur.
Snicker – 4,5
Roomijs, caramel, pinda, chocola
Fruit en chocolade – 4,5
Soepje, mousse, choco
Muffin – 5
Aardbeiencoulis, chocolade, crumble
Gebak & Cheesecake
Chocoladetaart – 3,5
3 Lagen chocolade biscuit en mousse
van donkere chocolade
Citroentaart – 3,25
Crostata al Limone is gemaakt met een
taartbodem van brokkeldeeg
en gevuld met citroencrème
Appeltaart – 2,75
Rijkelijk gevuld met frisse appels, rozijnen
en een vleugje kaneel
Billionaire Cheesecake – 3,75
Deze caramel cheesecake is getopt met een
topping van chocoladeganache
en honing Glutenvrij!
Aardbei en Witte Chocolade
Cheesecake – 3,75
Cheesecake met witte chocolade crème,
vanillecake en aardbeien compote
Gedecoreerd met
witte chocolade-schaafsel
Koffie
Koffie – 2.50
Espresso – 2.50
Ristretto – 2.50
Esp. Macchiato – 2.50
Cappuccino – 2.75
Latte Macchiato
Naturel – 3.10
Choco – 4.10
Pistache – 4.10
Hazelnoot – 4.10
Amandel – 4.10
Caramel – 4.10
Tiramisu – 4.10
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
