Van 9 tot 22 augustus 2021 serveren we enkel het Chef’s Menu
Menu’s:

Keuze uit 3- 4- of 5-gangen
Vrije keuze uit de kaart, laatste gang is een dessert
Elk keuzemenu is incl. amuse, brood en friandises

3-gangen: 26,5

4-gangen: 34,5

5-gangen: 42,5

Kaasplank: meerprijs 5


Chef’s menu

Laat je verrassen door de chef
Prijzen hetzelfde als voorgaande menu’s


Koud

Belgisch Blauw Rund – 7

Tartaar – ingelegd – tortilla

Gepekelde Zalm – 8,5

Zoetzure groenten – ponsu – avocado

Vitello – 7,5

Kalfsmuis – tonijn – gerookte olie – zongedroogde tomaat

Caprese – 7

Buratta – tomaat – watermeloen – aceto

Kingkrab – 9

Retich – parelcouscous – citrusvinaigrette – groene appel


Warm

Kabeljauwloin – 9,5

Vichyssoise – prei – waterkers – casavekruim

Ibericowang – 8,5

Opperdoezer – courgette – bospeen

Geitenkaasravioli – 9

Paddenstoel – rucola – truffelolie – parmezaan

Hanging tender – 9,5

Bief – Roseval – Sauce Gribiche

Boerderijkip – 8

Medaillon – mango – kruidenkaas – sinaasappel


Dessert

Kaasplank – 12,5

5 soorten kaas van Fromagerie Guillaume

Friandises – 5,5

5 soorten friandises – thee of koffi e naar keuze

Chef’s Special – 7,5

Tartelette – gele room – chocola – banaan – vanille-ijs